Select Page

Divendres passat a les 20.30 hores va tindre lloc en Palau Altea la presentació del programa i de la llista electoral del PSPV-PSOE d’Altea. Més de 900 persones van abrigar l’acte on a més del candidat a l’alcaldia i actual alcalde, Andrés Ripoll, també van estar presents la resta de candidats la llista electoral socialista on s’inclou el secretari general del PSOE alteano, Eloy Hidalgo, a més dels Diputats Nacionals, Carlos González i Herick Campos, i la candidata a les Corts Valencianes per Alacant, Verónica López.
250 mesures en el nou programa electoral
Durant el seu discurs, Andrés Ripoll va desvelar que el nou programa electoral socialista proposa 250 mesures per a “millorar encara més Altea”. Entre les actuacions va destacar “la creació d’un Centre Multifuncional per a persones amb discapacitat; condicionar el Consultori de Sant Pere; ampliar els servicis d’atenció en totes les llengües estrangeres; creació d’un Pla de Remodelació del Tràfic; executar les pistes de pàdel i vestuaris en el Complex Esportiu Joan Montiel; creació d’un nou aparcament amb un parc en la superfície a Altea la Vella; continuar amb la revisió del Pla General d’Ordenació Urbana; declarar el riu Algar i Cap Negret com a Espai Natural Protegit; crear l’oficina de promoció del valencià o aconseguir la construcció d’un nou institut”, entre altres.
Promoció de l’ocupació
Respecte a les mesures que adoptarà el Partit Socialista per a promoure l’ocupació, el primer edil va afirmar que “oferim multitud d’iniciatives que aconseguiran pal·liar la situació actual”. Respecte d’això, va subratllar algunes de les mesures com “fomentar les escoles taller; reforçar la bossa d’treball municipal; crear un Pla d’Ocupació Global; crear una escola-taller d’hoteleria; un viver d’empreses; i programes d’autogestió i autoocupació; bonificar un percentatge de l’impost d’activitats a les empreses per a jóvens emprenedors i inclús la creació d’un centre de negocis a Altea”.
Ripoll: “hem complit” amb una “gestió eficaç”
A més, Ripoll va recordar que la gestió del Partit Socialista en el municipi “ha sigut eficaç durant estos quatre anys ja que hem complit al màxim el nostre programa electoral” destacant l’atenció a la ciutadania amb “honestedat i transparència”. En este sentit, va afirmar que “hem executat més de 400 projectes mentres hem estat al front de l’Ajuntament” i va destacar distintes actuacions com “la restauració ambiental i paisatgística del riu Algar; la creació de l’Oficina d’Estrangeria; el nou complex esportiu Joan Montiel; la rehabilitació de l’edifici multiusos on s’alberga el nou Consultori Mèdic a Altea la Vella; l’ampliació del Centre Social; reparació de vies urbanes i eliminació de barreres arquitectòniques en el terme municipal; condicionar la xarxa de sanejament i aigua potable; o les millores en tots els col·legis alteans”.
El candidat també va remarcar altres projectes que seran una realitat en breu com “el Corredor Verd, la nova guarderia municipal, el condicionament de l’avinguda principal de Sierra Altea i el Front Litoral” ja que el Consell de Ministres ja ha donat llum verd a este últim projecte.
La prioritat del PSOE és el benestar de la ciutadania
En la seua intervenció, Ripoll va insistir en el fet que “tots els alteans i alteanes ja coneixen que l’únic objectiu del Partit Socialista és buscar les millors solucions als problemes en els moments difícils com els actuals”. Respecte d’això, va matisar que “la nostra prioritat és aconseguir el benestar de la ciutadania i no tenim cap interés personal com pot ocórrer en altres partits del municipi”. “Apostem –va continuar el candidat- per continuar mantenint Altea com un poble on abellisca viure i que el seu creixement siga d’acord amb les necessitats dels ciutadans i això només es pot aconseguir votant al Partit Socialista ja que el PP ha demostrat que només li ha interessat la rajola i la construcció frenètica sense límits”.
La llista electoral combina experiència i joventut
El candidat va animar a la població a què el pròxim dia 22 de maig “voten al PSOE perquè ens preocupa Altea, som l’únic partit que oferix possibilitats reals de progrés, transparència i honestedat” i va qualificar a la llista electoral com “un equip preparat que combina experiència i joventut i que demostrarà, una vegada més, que una altra Altea és possible”.
La llista electoral es compon per: Andrés Ripoll, Eloy Hidalgo, Pepa Perlés, Gemma Córcoles, Santiago Ronda, Patricia Mora, Miquel Zaragoza, Paqui Crespo, Vicente Ripoll “Pacando”, Mari Paz Gallego, Josué Mozo, Elena Asensio Soderling, Michel Pugliesi, Mª Ángeles Flores, Roque Ferrer, Elisa de la hoz, Alfonso Romero,Nicoleta Vaslaban, Vicente Ivars “Parroyo”, Mila Botella, Diego Soler, Inma Llorens, Enrique Martínez i Isabel García.


 

Pin It on Pinterest