Select Page

Un any més, l’associació Luali, Amics del Poble Sahrauí, d’Altea invita els ciutadans i ciutadanes a col·laborar en el projecte d’Ajuda a la Infància Sahrauí a través del programa “Vacaciones en Paz 2011”, que es desenvolupa durant els mesos de Juliol a setembre. Com expliquen els membres de Luali, als xiquets i xiquetes sahrauís beneficiaris d’este projecte se’ls dóna l’oportunitat de conéixer altres cultures, al mateix temps que se’ls realitzen exàmens mèdics, ja que en nombroses ocasions tenen problemes oftalmològics -produïts pel sol del Sàhara- renals i auditius. Revisions que permeten la detecció de qualsevol anomalia i el seu tractament.
Per a més informació contactar amb l’associació Luali, Amics del Poble Sahrauí a través dels telèfons 690 178 039 i 616 586 431.


 

Pin It on Pinterest