Select Page


Dimecres passat 20 d’abril, a les 13 hores en Palau Altea, es donava a conéixer la resolució del jurat del 5é Concurs de Pintura Caixaltea. En esta edició, el títol del certamen era “Pobles de la Marina” i els guanyadors del mateix han sigut Svitlana Gedz amb l’obra “Polop”; Israel Nicolás Torres amb “Las tres Alteas” i Javier Gómez Quintana amb “Bèrnia era algo así”.
Com va explicar el president de l’entitat organitzadora, José Miguel Cortés, “enguany s’han presentat al concurs un total de 59 obres, totes elles de gran qualitat, que romandran exposades a Palau Altea fins al pròxim 8 de maig.”
A la cita de presentació dels guanyadors i entrega de premis, va assistir també el comissari de la Mostra i col·laborador del concurs, Josep Sou, Vicerector d’Extensió Administrativa de la UMH d’Elx a Altea, qui va posar en relleu una vegada més l’oportunitat que este concurs brinda als estudiants de Belles Arts i a la societat de mostrar els seus treballs artístics. A Sou el van acompanyar els integrants del Jurat, els artistes Alfonso Saura i Félix Gutiérrez.
L’acte d’entrega va ser clausurat per l’alcalde, Andrés Ripoll, que va felicitar al jurat per la seua elecció i va agrair a Caixaltea el seu contibuidad en la promoció cultural i artística del municipi d’Altea. “Esta és una de les activitats culturals que tenen lloc a Altea i que va adquirint solera i futur any rere any”, va afegir l’alcalde respecte a la 5a edició del Concurs de Pintura Caixaltea.
Les obres guanyadores del concurs formaran part del catàleg que edita Caixaltea cada any amb motiu del Concurs, junt amb la resta d’obres seleccionades.
La iniciativa compta amb el finançament del Fons de Formació i Promoció Cooperativa que té Caixaltea, presidit per Francisco Javir Serrat. El premi per a cada una de les tres obres guanyadores està dotat amb 500€.

Pin It on Pinterest