Select Page

L’actuació serà el pròxim 30 d’abril a les 21 h


El conegut cantant Mikel Erentxun arriba per primera vegada a Palau Altea el dissabte 30 d’abril a les 21h. Després de 10 discos amb Duncan Dhu i 8 en solitari, Detall de la Por inicia una tercera etapa musical del cantant, la de Mikel Erentxun & Las Malas Influencias. Amb este àlbum indica el cantant “abandone el concepte de disc com a col·lecció de cançons, per a investigar el concepte de disc com a col·lecció de sensacions”. El regidor de Cultura, Miquel Zaragoza, ha recomanat esta actuació a tots aquells que van cantar les cançons de Duncan Dhu però també a tots els amants de la música melòdica.
“Les cançons, -continua descrivint l’artista- des de la seua creació, tenen la voluntat d’anar un poc més enllà. Desenvolupaments llargs i temps assossegats, en els que la meua veu troba territoris distints, més profunds; llocs on reposa i intenta suggerir històries en compte de només contar-les. JM Cormán torna a portar el pes literari. La seua temperatura emocional transita del fred a la calor, de la indiferència al compromís. Un àlbum per a ser descobert a poc a poc, glop a glop…”. 

Pin It on Pinterest