Select Page

El Club Nàutic d’Altea ha convocat per a este diumenge 1 de maig el III Campionat Autonòmic de Llaüt Mediterrani amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altea. Esta regata es disputarà el diumenge a partir de les 9h i la seua ubicació serà en la contornada del moll de ponent del port d’Altea. En la presentació del campionat ha estat el regidor de Medi Ambient, Santiago Ronda, el responsable de l’Àrea de Rem del Club Nàutica, Vicente Jorro, i el vicepresident de la Federació de Rem de la Comunitat Valenciana, Alejandro Ruiz.
A esta cita es preveu l’assistència de regatistes procedents de tot el litoral de la Comunitat Valenciana i Múrcia que aconseguiran els 450 participants de 19 clubs.
Esta prova és la penúltima de la temporada en la modalitat de Llaüt Mediterrani i les categories participants són cadet masculí, juvenil masculí, veterà femení, veterà masculí, Senior femení i Senior masculí. Els sortejos dels equips es realitzaran el dijous 28 d’abril a les 19 h en la Federació de Rem de la Comunitat Valenciana.
L’entrega de trofeus està prevista per a les 14.30 h del diumenge 1 de maig a les instal·lacions del Club Nàutic d’Altea.
Més informació en www.fremocv.org

Pin It on Pinterest