Select Page

L’Assemblea Local de Cruz a Altea, en col·laboració amb l’àrea de Benestar Social, ha posat en marxa una nova iniciativa que considera necessària en els temps de crisi que corren. Es tracta d’un curs en què s’ensenyarà als assistents a buscar ocupació a través d’Internet, així com se’ls instruirà en l’elaboració d’un currículum i com afrontar una entrevista de treball. Així ho han donat a conéixer el president de l’ ONG a Altea, Miguel Orozco i la regidora d’àrea, Gemma Córcoles.
Com a responsable municipal de Benestar Social, Córcoles ha agraït el treball i esforç que l’Assemblea Local de Creu Roja està duent a terme en el municipi. Així mateix, ha recordat alguns d’ells com per exemple la col·laboració del voluntariat mitjà ambiental en tasques de neteja i manteniment del riu o el desplaçament de persones amb mobilitat reduïda. “En este últim any, el treball de Creu Roja a Altea s’ha intensificat i fet més visible des que el seu local social es troba ubicat entre el CEAM i el Centre Social”, ha afegit l’edil socialista.
Per la seua banda, Miguel Orozco ha agraït el suport consistorial a les iniciatives de Creu Roja i ha explicat que, “hem cregut convenient fer un curs perquè la gent puga buscar treball, donada la crisi que estem patint”.
El curs està obert a la participació de persones de qualsevol edat i per a assistir al mateix tan sols és necessari omplir un formulari que es troba a disposició del públic a la seu de Creu Roja.
L’horari del curs serà els dimarts de 17:30 a 20h i els dijous de 09:00 a 12:00h.
També des de Creu Roja, un dels seus voluntaris, Jordi Orts, ha indicat que l’objectiu de l’EBAE és que “la gent siga autosuficient en la busca d’ocupació”.
Finalment, el president de Creu Roja a Altea ha reconegut que “des que s’ha obert la nova seu el voluntariat ha augmentat, però encara necessitem més gent que vullga treballar per a la gent de forma altruista”.

Pin It on Pinterest