Select Page

La presentació de projectes tindrà lloc entre el 2 i el 20 de maig i el tema triat és “l’aventura”


L’Institut d’Educació Secundària Bellaguarda i l’àrea de Joventut i Esports de l’Ajuntament d’Altea convoquen la segona edició del Concurs de Grafit, amb l’objectiu de donar eixida a les inquietuds artístiques que tenen els jóvens; així ho han explicat l’edil d’àrea, Eloy Hidalgo i el director del centre educatiu, Andrés Sánchez.
“Creiem que hem d’unir esforços per a donar eixida a eixes inquietuds artístiques dels nostres xics i xiques, d’ací esta convocatòria conjunta d’una nova edició del Concurs”, ha comentat el regidor de Joventut. A més, Hidalgo ha agraït la labor dels dos instituts d’Altea, el Bellaguarda i l’Altaia, els alumnes del qual participaran en la convocatòria. Cita que està oberta, en una segona modalitat, als alumnes de la Facultat alteana de Belles Arts i a tots aquells participants que ho desitgen i les edats dels quals es comprenguen entre els 16 i 30 anys.
Per la seua banda, el director de l’IES Bellaguarda ha donat les gràcies públicament a les entitats co-patrocinadores com és la UMH a través del Vicerectorat d’Extensió Administrativa, l’Ajuntament d’Altea i l’AMPA del propi centre organitzador.
Sánchez ha recordat que “el concurs naixia amb vocació de permanència perquè creiem que el grafit és una manifestació artística urbana a tindre en compte”. El director de l’IES Bellaguarda ha puntualitzat que són dos les modalitats que del Concurs, la primera oberta als alumnes dels IES alteans i una segona en què podrà participar el públic en general que complisca amb el requisit de l’edat anteriorment apuntat.
“El nivell de l’any passat va ser excel·lent i esperem que es repetisca”, ha matisat Andrés Sánchez. El tema en què hauran d’estar basats els grafits a concurs serà “l’aventura”. El termini de presentació dels projectes conclourà el 20 de maig i el dia 30 d’eixe mateix mes es donarà a conéixer la resolució del jurat. Els premis són dos, un per a cada una de les modalitats, valorats en 200€ per a la modalitat a i 500€ per a la modalitat B. L’execució dels grafits guanyadors serà en la primera quinzena de juny.
Les bases del concurs i els plans de l’espai a pintar es troben disponibles en www.iesbellaguarda.com i en www.ayuntamientoaltea.es
La presentació dels projectes es durà a terme a la regidoria de Joventut o a l’IES Bellaguarda.

Pin It on Pinterest