Select Page

L’empresari José Mª Jiménez presentava divendres passat a l’Olleta la seua obra “Camins Duptosos”, de la mà del seu amic Federico Félix i del també empresari alteà Marià Pérez. L’acte, organitzat per Josep Navarro Muntaner, va comptar amb l’assistència d’amics de l’autor, familiars de Pérez i una nombrosa representació de la societat alteana.
En la seua intervenció, Mariano Pérez va destacar la condició d’empresari de José Mª Jiménez de l’Església i la seua vinculació a Altea. Pérez va fer un recorregut per la trajectòria professional de l’autor de “Camins Duptosos”, qui ha sigut president de CLEOB, president de la Unió Empresarial de València, fundador del Banc d’Alacant i artífex fonamental de què l’AU arribe a València, entre moltes altres atribucions en la seua dilatada vida social i empresarial.
Mariano Pérez recordava també que el pare de José Mª Jiménez era el responsable de l’explotació de les tres pedreres que existien a Altea en els anys 30′ del segle passat; així com la vinculació que Jiménez té amb Aliblanca i Portosenso.
Per la seua banda, José María Jiménez parlava del contingut del llibre i indicava, “no és una autobiografia, però sí que inclou referències de la meua vida”. “La meua aspiració és enviar missatges a la societat valenciana i a través del llibre ho faig … comence el llibre com a autor i protagonista, però a mesura que avança incloc molts personatges”, afig este modèlic empresari valencià. Jiménez manifestava sentir-se alteà i deia, “espere que em considereu un alteà més que vol a esta terra”.
Finalment, Josep Navarro Muntaner agraïa a l’autor del llibre haver tingut a bé portar la seua obra fins a Altea.


 

Pin It on Pinterest