Select Page

L’alcalde d’Altea, Andrés Ripoll, acompanyat per l’edil d’esports, Eloy Hidalgo, va fer entrega, el divendres a la vesprada al Palau dels Esports, d’una placa commemorativa als quatre equips participants en la Fase d’Ascens a 2a Nacional de Handbol; CBM Quarts, UE Betxí, BM Oliva i el Club Esportiu Vila Blanca. Després de dos victòries davant de Quarts i Betxí i una derrota per la mínima davant de l’Oliva, ha sigut el club de la Vila Blanca el que ha pujat a Divisió Nacional.
El Club Esportiu Vila Blanca, en a penes tres anys d’història, ha aconseguit de forma brillant l’ascens a Segona Divisió Nacional tornant a Altea l’honor de competir en una lliga nacional de handbol, arreplegant el testimoni de l’històric Club Handbol Altea que va militar durant anys en la lliga Asobal i en competicions europees.
La competició s’iniciava el divendres, on els pupils d’Emilio García se les havien de veure contra el C.BM. Quart, equip molt més veterà, amb jugadors amb molta més experiència en categories superiors i que li va posar les coses difícils fins a l’últim minut als locals, amb marcadors molt igualats però que a la fi s’aconseguia guanyar per la mínima, 29 a 28.
El dissabte tocava contra el primer classificat de Castelló, la U.E. Betxí, que el dia anterior havia guanyat a l’Hanbol Oliva, i en este partit si que es va passar realment mal. Els alteans van estar quasi tot el partit per davall en el marcador, amb desavantatges inclús de tres i quatre gols fins als minuts finals del primer temps que s’aconseguia reduir el desavantatge a un sol gol. En el segon temps, la cosa continuava igual, però l’ímpetu, les ganes i unes grades que van ser com un jugador més en la pista li van donar la volta al marcador per a acabar guanyant per 26 a 24.
I finalment, el diumenge tocava enfront de l’Oliva, amb els deures fets i l’ascens en la butxaca, els alteans van fer un bon partit però la falta d’intensitat i el cansament acumulat van acabar amb una derrota per la mínima per 29 a 28.
Excel·lent cap de setmana on la il·lusió d’un equip molt jove, la força i l’espenta d’una afició que ha omplit les grades del Palau i el treball ben fet de tota una temporada han donat com resultat un ascens a la Segona Divisió Nacional.
Infantil Femení
Les que no van córrer la mateixa sort va ser l’equip infantil femení, que en el partit de la semifinal autonòmica queien enfront de l’Handbol Mislata per 22 a 16. Dissabte que ve disputen el tercer i quart ja que dóna una plaça per al sector nacional enfront de l’Handbol Castelló.

Pin It on Pinterest