Select Page

El PSPV-PSOE d’Altea va celebrar este passat diumenge en el Centre Social l’acte on va presentar oficialment el seu candidat a l’Alcaldia, Andrés Ripoll. Unes 500 persones van estant acompanyant l’actual Alcalde, que torna a renovar així el seu compromís amb Altea per la pròxima legislatura.
La portaveu del Comité Electoral del PSPV-PSOE, Elena Valenciano, la secretària general Provincial d’Alacant, Ana Barceló, el secretari de la Subdelegació del Govern, José Pérez Grau, la candidata a les Corts Valencianes, Verónica López, l’Alcalde de Benidorm, Agustín Navarro, l’Alcalde d’Alfàs del Pi, Vicente Arques, entre altres destacats Socialistes de la comarca, van assistir a l’acte per a recolzar el candidat alteà.
En la seua intervenció, Andrés Ripoll va destacar el canvi positiu que ha patit el municipi en els quatre anys que porta governant. “Hem aconseguit conservar la nostra badia, el riu Algar i la serra Bèrnia. Treballem amb honestedat, transparència i amb els comptes clars. Hem creat un Pla de Viabilitat i Estabilitat que esperem posar en marxa, tenim iniciat el Pla General d’Ordenació Urbana, hem protegit Els Arcs, tenim el Pla Especial de Protecció del Nucli Antic d’Altea la Vella i també volem actualitzar el Pla Especial del Nucli Antic d’Altea”, entre altres iniciatives. “Podem dir amb el cap ben alt que hem complit”, va remarcar Ripoll.
Respecte a l’ampli programa electoral, el candidat a l’alcaldia va destacar que es crearan “tallers de formació per a jóvens, vivers d’empresa i es promourà el Polígon Industrial” per a afavorir l’ocupació. A més, també s’apostarà per “l’educació, el turisme, medi ambient, benestar social, igualtat, sanitat pública, esports, joventut, Altea la Vella i tot això aconseguint que la ciutadania participe en les nostres decisions per millorar Altea”. En este sentit, Ripoll va afirmar que “volem continuar treballant per a aconseguir una Altea millor on tot el món puga decidir lliurement. Tenim il·lusió, solucions i un gran equip per a aconseguir-ho”.
Per a Verónica López, “el que en 2007 era un projecte d’esperança, objectius i compromisos hui és un projecte madur, basat en fets i en realitats complides que són l’aval més important amb el que Andrés vol revalidar el seu mandat l’alcaldia”.
D’altra banda, Elena Valenciano, va insistir en el fet que “hem patit la pitjor crisi financera i econòmica de la història de la democràcia espanyola i hem barallat durament contra eixa crisi sols i contra les traves del PP. Ara comencem a vore el final de la crisi, ho hem aconseguit amb la força de la gent, amb el nostre treball i a pesar del PP”.
Al final de l’acte tots els presents van disfrutar d’un vi d’honor en el Centre Social on van intercanviar impressions amb el candidat socialista alteà.

Pin It on Pinterest