Select Page

L’auditori oferix 7 representacions entre els dies 21 al 24 d’abril de comèdia negra i drama carcerari, una verdadera institució a Palau Altea ha programat per als pròxims dies 21 al 24 d’abril i coincidint amb la festivitat de la Setmana Santa, el musical Chicago. Esta oferta és una gran aposta de l’auditori per a tots els visitants i residents de la província d’Alacant en les seues vacacions de primavera. El regidor de Cultura, Miquel Zaragoza, junt amb dos de les actrius del musical, Vanesa Bravo i Lucy Lummys, han presentat esta gran oportunitat de veure Chicago per a tots aquells que són amants del musical i per a tot tipus de públic en general. “Chicago és una mescla Broadway i en la que es va basar la famosa pel•lícula del mateix nom guanyadora de diversos Oscars i d’enorme èxit entre el públic. Escrita per Fred Ebb i Bob Fosse, i amb música de John Kander, Chicago ha guanyat, entre altres, sis premis Tony i un Grammy” explica Zaragoza. Així mateix, este musical, ambientat en la decadència dels anys 20 “compta amb l’aparició de Marta Ribera, María Blanco, Manuel Rodríguez junt amb un elenc d’actors i ballarins, una orquestra sobre l’escenari interpretant 22 temes en directe i que s’unix a una producció i una estètica impecable respectant el decorat d’EUA, són tot peces claus d’este musical” puntualitza el regidor.
Vanesa Bravo i Lucy Lummys han destacat com és d’impactant tot l’espectacle “on s’unixen música, veu i ball, una cosa que no sempre succeïx en els musicals i on a més els actors apareixen nus en el sentit que han de fer valdre la seua professionalitat, la seua veu, la seua dansa, sense un decorat que els abrigue”, expliquen ambdós. Així, seran 7 les representacions que podran veure’s a Altea durant els dies 21 al 24 d’abril (dijous 21 a les 20h; divendres 22 a les 18.30 i 22.30h; dissabte 23 a les 18.30h i 22.30h i diumenge 24 a les 17.30 i 21.30h).


  

Pin It on Pinterest