Select Page

La regidoria de la Tercera Edat, regida per Gemma Córcoles, ha organitzat diverses activitats per als mesos d’abril i maig emmarcades en el “Programa Lúdic Social per a Persones Majors” del municipi. Córcoles ha explicat que “algunes de les activitats previstes compten amb la col•laboració de l’Obra Social de la CAM, la qual sempre participa amb la regidoria en l’exercici d’activitats destinades a persones majors”.
Quant a les activitats previstes, estes donaran inici divendres que ve 1 d’abril al Saló d’Actes del Centre Social, en el que tindrà lloc una obra de teatre a les 20h. “Lista de Espera”, “Feliz Aniversario” i “Cariño, lo tuyo no tiene remedio”, és l’obra de teatre que posarà en escena Tossal Teatre, compost per actors amateur.
Per als dies 12,13 i 14 d’abril, la Junta de la Tercera Edat ha organitzat un viatge a Marina d’Or, on els assistents podran disfrutar del complex i els seus servicis, a més d’una excursió a Morella. La inscripció per a anar a este viatge haurà de realitzar-se en el Centre Social en horari de 10 a 12, preguntant per la Junta de la Tercera Edat.
El dimecres 27, la sala d’oci del CEAM, albergarà una xarrada informativa a les 12:00h sobre Cervicalgia, Dorsalgia, Lumbàlgia. “La xarrada serà impartida pels professionals del CEAM, els que oferiran pautes que s’ha de seguir per a no poder estos mals tan freqüents en les persones i més aguditzats en les persones majors”, ha indicat la regidora.
Els dies 27, 28 i 29 d’abril un psicòleg de l’Obra Social de la CAM impartirà un Taller de Memòria. El taller s’impartirà al CEAM de les 17 a les 19:00h. En este taller s’ensenyaren pautes per a poder mantindre una bona salut emocional.
Ja en el mes de maig, el diumenge 1, a la Cafeteria del Centre Social tindrà lloc un ball i berenar per a commemorar el Dia de la Mare.
Durant els dies 4, 5 i 6 de maig, el protagonista serà un Taller de Taulellets que es desenvoluparà al Saló d’Oci del CEAM i el seu horari serà de 10 a 12 del matí.
Finalment, completarà este Programa Lúdic Social, una ruta pels pobles de la província d’Alacant, que tindrà lloc el 6 de maig.
La participació en els tallers i xarrades és gratuïta, prèvia inscripció al CEAM. En el cas del viatge a Marina d’Or i la ruta pels pobles de la província, la participació s’haurà de comunicar a la Junta de la Tercera Edat al Centre Social.
Segons els detalls aportats per la responsable municipal de Tercera Edat, “estes activitats no sols van dirigides a persones de més de 65 anys, sinó que hem considerat que volem treballar la prevenció i per això a partir dels 55 anys ja poden les persones participar en les mateixes”.
 

Pin It on Pinterest