Select Page

A última hora del matí, alguns edils de la corporació Municipal, amb l’alcalde Andrés Ripoll al cap i l’edil de cultura, Miquel Zaragoza, han pogut comprovar de primera mà la quasi conclusió de les obres de remodelació de l’aulari de l’Escola de Música de la Societat Filharmònica Alteanense. Una actuació que forma part de les inversions del Govern de la nació a Altea a través del 2n Pla E, el cost de la qual ha ascendit a 230.000€ i que millorarà en gran manera les qualitat de l’ensenyança dels alumnes de l’esmentada escola.
Durant la visita, el Regidor de Cultura, Miquel Zaragoza ha comentat que “ha sigut un gran esforç el realitzat per l’Equip de Govern per a resoldre un problema que tenia l’Escola de Música. El mal estat de les aules suposava un perill per als moltíssims alumnes amb què compta esta Escola”. Durant la seua intervenció, Zaragoza ha indicat que “es tracta d’una obra moderna que s’ha adaptat a les necessitats que tenia la Filharmònica en estos moments i esperem que els alumnes puguen disfrutar d’estes instal·lacions més confortables que les que teníem fins ara. “Ha sigut una aposta de l’Equip de Govern per a fomentar la música ajudant i potenciant a la Societat Filharmònica Alteanense”, ha afegit el responsable municipal de Cultura.
Miquel Zaragoza ha avançat que en breu es procedirà a inaugurar les instal·lacions, “en el moment en què estiguen habilitades per a ser utilitzades”.
Per la seua banda, l’alcalde ha explicat que “en un inici el projecte només contemplava el canvi de la coberta, però hem anat més enllà i hem fet una remodelació total de les instal·lacions perquè es tractava d’un edifici rehabilitat en diverses ocasions al tractar-se d’un edifici molt antic. S’ha fet l’edifici totalment nou amb una fonamentació i estructura preparada per a albergar en un futur una planta superior”.
Andrés Ripoll ha puntualitzat que “l’obra complix amb els requisits exigits per la normativa per a este tipus d’edificis i està homologat per Conselleria”. Ripoll ha reconegut que “a pesar d’haver remodelat tot l’espai existent, la Societat Filharmònica Alteanense continua necessitant més espai”.
“Amb l’execució d’este projecte hem resolt un problema gravíssim que era el d’una coberta que estava caient i era un perill per als xiquets i xiquetes que venien ací a donar les seues classes”, ha acabat dient l’alcalde.
Entre els assistents a la visita ha estat també present el president de la SFA, Josep Joan Lanuza, el qual s’ha mostrat agraït i content per les obres. Lanuza ha agraït “a tot l’Ajuntament i particularment a l’alcalde l’esforç realitzat perquè es pogueren escometre les obres. Espere que la sensibilitat que han tingut tots els grups municipals amb l’aportació d’estes aules a la Filharmònica i esperem que esta sensibilitat també la tinguen per a altres coses que necessitem”.

Pin It on Pinterest