Select Page

L’alcalde d’Altea, Andrés Ripoll, va convocar en el matí d’ahir per als esmorzars d’Alcaldia una reunió amb els antics alumnes de la Universitat de l’Experiència, Unexa. En estes trobades matinals, l’alcalde pretén acostar-se a les necessitats i problemàtiques dels distints col·lectius socials, culturals, esportius del municipi de cara a reconéixer les seues inquietuds i arreplegar propostes.
Si la setmana passada es reunia amb la Junta de la Tercera Edat, este dijous ha sigut l’Associació Antics Alumnes de la Universitat de l’Experiència, un col·lectiu de persones majors de 55 anys que ja han cursat els estudis però que no obstant això, continuen realitzant activitats culturals i educatives davall el paraigua de la regidoria de Cultura que dirigix el regidor, Miquel Zaragoza. Este també estava present acompanyant l’alcalde i explicant tots els dubtes que se’ls ha plantejat per part de les més de 15 persones que han acudit a la trobada matinal.
Redacció


 


 

Pin It on Pinterest