Select Page

Dimecres que ve 30 de març a Palau Altea tindrà lloc la representació de la coneguda òpera AIDA, a les 19h. a càrrec de la Companyia Nacional d’Ucraïna; així ho han donat a conéixer el regidor de Cultura, Miquel Zaragoza i la directora del Palau Alicia Garijo. “Esta és una bona oportunitat per a escoltar òpera de primer nivell a Altea, així que anime als alteans i amants de la música a assistir a la representació”, ha comentat Zaragoza.
Amb una participació de més de 80 persones, entre les que es troba, encarnant el paper d’AIDA, la reconeguda soprano veneçolana, Lucrecia García, la Companyia d’Òpera Internacional Concerlírica presenta este òpera de Verdi, que relata una història d’amor i venjança ambientada a l’Egipte faraònic.
“És un espectacle especial que no sempre hi ha oportunitat de tindre en la programació del Palau i que ara gràcies a una gira que està realitzant la companyia podem oferir-lo al Centre d’Arts”, ha matisat la responsable de programació del Palau.
El preu de l’entrada és de 30€ per localitat.D’altra banda, el regidor de Cultura ha recordat dos activitats que tindran lloc a Palau en els pròxims dies. Una d’elles és la conferència que Juan Manuel Bonet oferirà hui dijous sobre la figura de l’artista Navarro Ramón. Esta conferència tractarà el tema de la relació existent entre l’artista i les Avantguardes. La cita és a les 19h a la Sala Navarro Ramón, ubicada a la planta baixa del Palau.A més, el divendres 25, Palau Altea albergarà un concert de Jazz a càrrec de Bernad Van Rossum Quartet. Segons les dades aportades pel regidor, “Bernard Van Rossum és el que lidera esta agrupació de músics de distintes nacionalitats europees que mostraran a Palau Altea el divendres 25 de març la seua qualitat musical amb un jazz nou i jove. Van Rossum és fundador de “Lunar Project” amb el que publica el disc “Supernova” (New Mood Jazz) i amb el que guanya el premi “Enderrock” a la millor proposta de 2008. Han tocat en escenaris d’Alemanya, Polònia, Rússia, Finlàndia, Països Bàltics, Sèrbia, Croàcia, Escòcia, Anglaterra i EUA. Actualment, residixen en Amsterdam on roman actiu com a músic, compositor i professor. Lidera este quartet que és aclamat dins del panorama jazzístic holandés.
El grup està compost per Tine Grgurevich (Eslovènia): Piano; Niels Engel (Luxemburg): Bateria; Jakob Rheinländer (Alemanya): Contrabaix; Bernard van Rossum (Altea, Espanya): Saxo tenor i soprano.

Pin It on Pinterest