Select Page

Les actuacions més recents s’han realitzat en Costera dels Nassos i Les Boqueres


La regidoria d’Infraestructures està duent a terme una campanya de millora del ferm de carrers i camins en tot el terme municipal. L’alcalde d’Altea, Andrés Ripoll, junt amb el regidor delegat, Santiago Ronda, han destacat la importància d’esta iniciativa com una via més per a millorar les comunicacions dins del municipi. Les actuacions més recents han sigut realitzades a la Costera dels Nassos “on el ferm estava molt deteriorat i per això molts ciutadans ens havien sol·licitat la seua reparació” indica el regidor. A més, el camí de Les Boqueres presentava “uns enormes clots que impedien la circulació amb seguretat i normalitat, estos clots ara han sigut reparats” confirma Ronda. Amb l’acabat de les millores en estos dos vials “iniciarem una campanya de terraplenat –anuncia el regidor- en tots els carrers que ho necessiten i en els vials de les urbanitzacions de manera que es millore tot el terme municipal actuant allí on trobem irregularitats” .
L’alcalde per la seua banda recorda l’esforç que destina l’Ajuntament amb la posada en pràctica d’iniciatives com esta “per fi hem tingut l’oportunitat de millorar el tram de carretera de la Costera dels Nassos tan defectuosos ja que a pesar de les carències pressupostàries hem aconseguit invertir en eixes actuacions tan necessàries”. Així mateix, l’Ajuntament està esperant “la contestació de la Conselleria respecte a la sol·licitud de millorar i reparació de tot el Camí de la Serra i des de Diputació respecte a l’arreglament de molts camins rurals” afirma Ripoll.
Reparació pas elevat Tren FGV entre Ajuntament i Centre Social
Dins de les nombroses actuacions que està desenvolupant la regidoria d’Infraestructures, s’ha finalitzat el canvi de material de què estava format el sòl del pas elevat sobre Tren FGV i que enllaça l’Ajuntament amb el Centre Social. El regidor d’Infraestructures ha anunciat que està ja finalitzat i que ha sigut molt abans del que preveu “perquè pensàvem que duraria dos setmanes les obres de millora i han sigut molt menys”. Amb el canvi de material del sòl “aconseguim més seguretat –indica Ronda- i no esvara a més del menor soroll que es produïx al caminar. El que hem fet ha sigut impermeabilitzar tot el sòl del pas a nivell amb 3 capes per a protegir el ferro i instal·lar fustes que permeten el filtre de l’aigua i que no s’estanque en el propi sòl”. L’alcalde recorda la bona voluntat de tots els veïns que respecten estes obres i comprenen el tancament de vials perquè s’efectuen les millores.

Pin It on Pinterest