Select Page

El Moto Club Altea amb la col·laboració de l’Àrea de Joventut i Esports ha organitzat per al diumenge 27 de març la segona edició del Motocross Vila d’Altea que se celebrarà en el circuit de Motocross instal·lat en els marges del riu Algar. A la cita acudiran 75 pilots de la Comunitat Valenciana que competiran en tres categories: MX65 per a pilots de 7 a 10 anys; MX85 amb pilots d’11 a 15 anys i la categoria sèniors MX2 per a pilots de 16 a 25 anys. Els entrenaments lliures donaran començament a les 10,00 hores, a partir de les 11,00 hores s’iniciaran les carreres en les tres categories, i sobre les 14,00 hores està prevista l’entrega de trofeus.
En la presentació del Torneig l’edil d’Esports, Eloy Hidalgo, destacava la important tradició que té Altea en el món del motor “amb una important planter de pilots jóvens que s’entrenen tots els diumenges al circuit del riu Algar”. El circuit, en el marge esquerre del riu, ha sigut dissenyat per a convertir-se en una zona d’entrenaments permanent per a motos de cross i ha sigut recentment adaptat per a albergar competicions oficials. Respecte d’això el president del Moto Club Altea, el pilot Vicente Navarro “Barranqui”, explicava que el circuit ha sigut ampliat amb la creació de zones per a boxs, “s’ha creat una zona acotada perquè els espectadors puguen seguir les carreres des de diferents punts del circuit, i s’ha instal·lat una zona per a bar i cafeteria”. Les millores introduïdes tenen com a objectiu que el circuit d’Altea forme part de la Federació Valenciana i puga albergar competicions oficials del Campionat autonòmic i a nivell nacional. El II Motocross serà, segons va explicar Barranqui, una prova definitiva “amb un bon nivell d’organització, i amb carreres espectaculars tindrem moltes opcions para en el futur organitzar carreres del campionat autonòmic” per a donar més vistositat a les carreres l’organització donarà un trofeu “al pilot que arribe primer a la primera corba” el que afig més expectació a l’eixida de les carreres.


 

Pin It on Pinterest