Select Page

 
L’actuació serà el 25 de març a les 20.30 h
Bernard Van Rossum és el que lidera esta agrupació de músics de distintes nacionalitats europees que mostraran a Palau Altea el divendres 25 de març la seua qualitat musical amb un jazz nou i jove. Van Rossum és fundador de “Lunar Project” amb el que publica el disc “Supernova” (New Mood Jazz) i amb el que guanya el premi “Enderrock” a la millor proposta de 2008. Han tocat en escenaris d’Alemanya, Polònia, Rússia, Finlàndia, Països Bàltics, Sèrbia, Croàcia, Escòcia, Anglaterra i EUA. Actualment, residixen a Amsterdam on roman actiu com a músic, compositor i professor. Lidera este quartet que és aclamat dins del panorama jazzístic holandés.
El componen: Tine Grgurevich (Eslovènia): Piano; Niels Engel (Luxemburg): Bateria; Jakob Rheinländer (Alemanya): Contrabaix; Bernard van Rossum (Altea, Espanya): Saxo tenor i soprano.
Redacció

Pin It on Pinterest