Select Page

El Fons Valencià de la Solidaritat exposa al Centre Social una mostra de tots els projectes realitzats des d’esta entitat durant els anys 2010 i 2011 i que encara estan duent-se a terme. En uns quants panells es pot conéixer quins són eixos 15 projectes de desenvolupament que el Fons està executant en 11 països d’Amèrica Llatina i Àfrica. El coordinador de Comunicació, Esteve Ordiñana, comentava en la inauguració que el seu objectiu amb esta exposició és sobretot “divulgar i donar a conéixer tots els veïns i veïnes el resultat de l’esforç que realitzen els 131 municipis associats i ser el màxim transparents possibles amb eixa informació. Així, a més del Centre Social, esta mostra passarà a ser exposada a les dos biblioteques municipals fins al 14 d’abril”.
Altea és sòcia d’esta entitat des de l’any 2005 “amb la voluntat de col·laborar –remarcava l’alcalde, Andrés Ripoll- i participar en els projectes de desenvolupament que realitzen les ONG’S tenint en compte que l’Ajuntament per si sol té poca disponibilitat per a executar projectes d’envergadura mentres que amb el Fons Valencià de la Solidaritat agrupem tot l’esforç i tota l’ajuda econòmica, tècnica i humana d’estos 131 municipis associats”.
Els socis del Fons realitzen una aportació econòmica anual a esta associació amb què es constituïx un fono econòmic que servix per a executar els projectes de cooperació (desenvolupament, sensibilització i emergència) que cada any s’aproven per l’Assemblea General de Socis.
Durant la presentació d’esta exposició, s’ha pogut visionar un vídeo documental “El Salvador i la cooperació valenciana” en el que es coneix el treball que el Fons du a terme en este país des de 2001.


 


 

Pin It on Pinterest