Select Page

El dilluns 21 de març a les 17’30h en el Centre Social d’Altea, tindrà lloc la primera sessió del Taller d’associacions baix el títol “Promoció Col·lectius Socials” organitzat per la Regidoria de Benestar Social. Este taller pretén formar les persones representants i/o sòcies i socis de les associacions que treballen per al benefici dels alteans en la capacitació d’organitzacions socials no lucratives en matèria de projecció i gestió de subvencions.
El taller constarà de tres parts en què es farà una xicoteta introducció de l’elaboració de projectes; es repartirà la convocatòria de subvencions per a associacions i ONGs que l’ajuntament va publicar en el BOP d’Alacant el 8 de març; i en les següents sessions es faran grups individuals de les associacions que vullguen presentar un projecte tant a l’Ajuntament com a qualsevol altra administració pública o entitat.
La regidora de Benestar Social, Gemma Córcoles, explica “este és el tercer any que es du a terme este taller ja que volem formar les persones que integren les associacions vinculades amb el municipi i tinguen la possibilitat de presentar projectes adequats per a poder continuar treballant per a i pel benefici de tots els ciutadans i les ciutadanes d’Altea”.
Este taller està obert a tots i totes i és totalment gratuït.

Pin It on Pinterest