Select Page

Es desenvoluparà els dies 2 i 3 d’abril amb multitud d’activitats


L’Àrea de Joventut i Esports ha organitzat un campament per a xiquets i jóvens d’entre 7 a 12 anys a la finca de Santa Bárbara per als dies 2 i 3 d’abril. El regidor, Eloy Hidalgo, ha indicat que “tots els xiquets i les xiquetes podran disfrutar d’un cap de setmana ludicoeducatiu realitzant moltíssims tallers i jocs”.
El programa inclou gimcana, jocs tradicionals del món, d’interior, nocturns i manualitats a més que els xicotets aprendran a col·laborar en les tasques domèstiques i viure un dies d’agermanament i cooperació.
Els horaris són del dissabte 2 d’abril a les 16 h al diumenge 3 a les 17.30h amb un preu de 35 euros. Els monitors són Vanesa Ferrer, Esther Gómez, Carolina Orozco i María Morales. Els telèfons per a contactar: 696379167-646251224
Redacció

Pin It on Pinterest