Select Page

La companyia de teatre amateur Albalat estrena este dissabte 19 de març l’obra “Empachados” a les 20.30h. Compta amb la interpretació de coneguts actors com María José Tárraga; Ana Carrión; Matías Zaragozí; Juana María Hernández i Pedro J. Zaragozí. La direcció ha sigut realitzada per Pedro J. Zaragozí per segona ocasió per a Albalat Teatre ja que la primera obra dirigida per ell, “L’enemic a casa”, va tindre molt d’èxit.
La història transcorre un una vivenda qualsevol ubicada en qualsevol part d’Anglaterra. En ella viu la família Upset amb una criada. Un dia arriba a la casa el detectiu Fod per a descobrir amb sorpresa el misteri familiar, un secret que centrarà l’interés d’este detectiu i que no es resoldrà fins al final de l’obra.
La recaptació de la venda d’entrades es destinarà al regnat Cristià 2011 de Corsaris d’Altea.


 

Pin It on Pinterest