Select Page

Dissabte passat, a les 19’00 h. al Centre Cultural d’Altea la Vella, va tindre lloc un concert de la Banda del Conservatori Professional d’Altea a benefici de l’associació INTEGRA, dedicada a xiquets malalts de TEA (Trastorn de l’Especto Autista). A esta cita amb la música i la solidaritat van assistir més de 300 persones, entre les que es trobava el regidor de Cultura, Miquel Zaragoza.
Durant l’esdeveniment, la Banda del Conservatori va interpretar un programa compost per obres originals per a banda dels autors Jeff Penders, Jan van Der Roost, Phillip i Sparke, entre altres, baix la batuta del Mestre-Director Marcos Ivorra Schuler.
L’associació INTEGRA és una associació a nivell provincial sense ànim de lucre l’àmbit d’actuació de la qual preferentment és la Marina Baixa. INTEGRA servix de punt de trobada per a les famílies que tenen algun membre que patix TEA, a més que treballa a favor de la integració i qualitat de vida d’estes persones.
Des de l’Associació INTEGRA i el Conservatori s’agraïx als assistents al concert la seua aportació i també la col·laboració en este acte de la Biblioteca Municipal, AMPA del Conservatori i a la Regidoria de Cultura i el seu responsable.

Pin It on Pinterest