Select Page

Del 15 al 28 de març romandrà exposada al Centre Especial d’Atenció a Majors, CEAM, la mostra “Sàhara, desert d’esperança”, organitzada per  l’ ONG Dar Al Karama. A través de 27 fotografies i 9 banderoles, l’exposició mostra quina és la situació del poble sahrauí, amb milers de refugiats als campaments a Tinduf, Algèria i de molts altres milers que residixen en el territori ocupat del Sàhara Occidental.


Es tracta d’una mostra que ve avalada per l’àrea de Benestar Social de la Diputació Provincial d’Alacant, dins de les activitats de sensibilització amb els països del Sud que es duen a terme des del programa Circuit Solidari. Esta exhibició amb tints solidaris de la realitat sahrauí estarà present en 13 municipis de la província, entre els que es troba Altea.
Des a l’àrea municipal de Benestar Social, la regidora, Gemma Córcoles ha animat a la població alteana a visitar la dita mostra i ha informat que la inauguració de la mateixa tindrà lloc el dimarts 15 de març a les 20:00h en el CEAM, amb una xarrada informativa.

Pin It on Pinterest