Select Page


Visita de l’Equip de Gobienro a les obres de remodelació de la plaça. L’espai remodelat amb 2n Pla E compta amb un pressupost de quasi 500.000 euros


Les obres de remodelació de la Plaça de l’Aigua estaran ja a finals d’este mes de març finalitzades per a l’ús de tots els ciutadans d’Altea. Així ho ha anunciat la regidora d’Urbanisme, Verónica López la qual junt amb l’alcalde d’Altea, Andrés Ripoll, i l’equip de govern socialista, visitaven el transcurs de les obres este matí.


López ha explicat la finalitat d’este projecte pressupostat en 480.660 euros i centrat en “recuperar un espai emblemàtic del poble, estem en ple nucli antic, d’ací la importància del lloc que a més ha incrementat el seu ús amb les distintes activitats que ací es programen com ho és el cicle Música a Boqueta Nit”. López ha reconegut que existien múltiples deficiències en l’anterior projecte “perquè no tenia grades i no existien accessos per a discapacitats; tenia molts espais amagats que afavorien actes violents i grafits”. Seguint les paraules de la regidora, el director d’obra, José Benigno, de Symetra confirmava que a finals de març ja estarien amb prou probabilitat acabades les obres recordant que el projecte incorpora una zona de grades amb capacitat per a 400 persones; una zona accessible que millora l’anterior amb dificultats i per a discapacitats; millores en la seguretat dels usuaris i major il·luminació de tota l’àrea.
Per la seua banda, l’alcalde d’Altea, Andrés Ripoll, ha citat els 33 projectes desenvolupats en el municipi gràcies als dos Plans E del Govern Central i els més de 9 milions invertits “dins dels quals cal incloure les obres de regeneració del riu Algar desenvolupades per la Confederació Hidrogràfica del Xúquer”. Així mateix, ha indicat que l’espai tindrà dos fonts “pel que continuarà sent la Plaça de l’Aigua, una en la part alta de la plaça i una altra en la zona central més moderna”.


 

Pin It on Pinterest