Select Page

L’Àrea de Joventut i Esports en col·laboració amb el Club Ciclista Altea han convocat per al 19 de març, Dia del Pare, una nova edició de la Marxa Cicloturística, també coneguda com “Dia de la bicicleta”, un dels esdeveniments ludicoesportius que major participació i seguiment té per part de la ciutadania. El termini d’inscripcions està obert fins al mateix dia de la prova, mitja hora abans de l’inici de la mateixa, però es recomana les preinscripcions que es poden formalitzar a les Oficines de l’Àrea de Joventut i Esports.
La Marxa té prevista l’eixida a les 11,00 hores, del dissabte 19 de març, des de la Plaça de l’Ajuntament. Els participants, majoritàriament famílies amb xiquets, faran un recorregut de 8 quilòmetres per zones de costa, com el passeig de Sant Pere fins a la carretera de l’Albir i el càmping Cap Blanch, entre els límits d’Altea i L’Albir, tornant pel mateix camí fins a l’avinguda Jaume I, la Plaça dels Esports i finalment i final del recorregut al Pàrquing del Mercat ambulant. En l’esplanada del pàrquing s’instal·larà un punt d’avituallament amb refrescos, aigua i xocolatines. També el Club Ciclista organitzarà al final de la marxa una Gymkana per a xiquets consistent a superar diferents proves d’habilitat amb la bicicleta. Finalment, se celebrarà un sorteig entre tots els participants, entrant el numero de dorsal en el sorteig de premses esportives, una bicicleta i nombrosos regals que han sigut donats per empreses i espònsors de la localitat. En definitiva, com remarcava l’edil d’esports, Eloy Hidalgo, es tracta de passar una jornada en família “on la bicicleta serà la protagonista” i a diferència d’altres dies “podran circular lliurement per carrers i passejos de la nostra ciutat”. Hidalgo va agrair la participació del Club Ciclista en l’organització de la Marxa que a més comptara amb la presència de la Policia Local i una ambulància de Protecció Civil. Per la seua banda el president del Club Ciclista Altea, Juan Vicente Contreras, va recomanar per a la Marxa l’ús de bicicletes de passeig i de Mountain bike, “molt millors per al passeig que les bicicletes de carreres”.

Pin It on Pinterest