Select Page

La regidora d’Igualtat, Gemma Córcoles i l’alcalde d’Altea, Andrés Ripoll, han assistit a la celebració de les activitats commemoratives del Dia de la Dona Treballadora, que tenen lloc en el dia de hui al Centre Social. Activitats commemoratives que s’han inaugurat amb una Trobada de Dones que ha donat inici a les 10:00h amb una recepció i posterior desdejuni per a les inscrites.
En el transcurs de l’acte de benvinguda, les 150 dones assistents a la jornada de hui han pogut disfrutar de la projecció d’un vídeo homenatge a la dona alteana, en el que han aparegut dones d’ahir i de hui.
Després de la projecció i el desdejuni, les assistents han participat dels tallers de Risoterapia, Taichí, Automaquillatge o Decoració de Llar, als que prèviament s’havien inscrit i al finalitzar estos s’oferirà un dinar en el Bar del mateix Centre Social. Dinar a què assistiran diverses de les edils de l’Equip de Govern i l’alcalde.
A més de les activitats dutes a terme al Centre Social, les treballadores de l’Ajuntament han rebut un detall amb motiu del Dia de la Dona. Detall realitzat per l’alumnat del TAPIS i entregat pels propis alumnes i l’alcalde, Andrés Ripoll.
La següent activitat prevista tindrà lloc demà 9 de març a Palau Altea amb l’exposició “Dones Art”, oferida per l’Associació Artística de Dones de Benidorm, a les 20:30h.
El 10 de març a les 10:00h al Centre Social tindrà lloc “El Desdejuni de la Igualtat, per a una participació igualitària de dones i hòmens. Este taller està dirigit a persones que, per la seua activitat professional o participació social, estan vinculades a espais en què es desenvolupa la Llei d’Igualtat”; ha comentat la responsable municipal d’Igualtat, qui ha afegit, “des del Departament ens estem posant en contacte amb empresaris i empresàries en les empreses de la qual estan començant a aplicar el Pla d’Igualtat per a expliquen els aspectes positius i negatius si els haguera”.
També el 10 de març, però a les 21:00h, al Centre Social es projectarà la pel•lícula “The Holiday”, interpretada per Kate Winslet, Cameron Diaz i Jude Law.
Per al 17 de març l’Associació d’Ames de Casa d’Altea ha organitzat una excursió a València amb visita a les Falles i Mascletá. Activitat que compta amb la col•laboració de la Regidoria.
El dia 21, també l’Associació d’Ames de Casa d’Altea durà a terme un Taller de Reciclatge, que tindrà lloc a la seu de l’associació.
I finalment, el programa d’activitats conclourà el 24 de març amb un taller al Centre Social a les 19:00h, denominat “Ser dona hui: liderant en femení”, organitzat per Intecoach.

Pin It on Pinterest