Select Page

La festa de Carnestoltes organitzada per les regidories de Festes i Cultura va convocar este dissabte a més de 400 persones principalment xiquets. La festa es va celebrar a l’avinguda Comunitat Valenciana iniciant-se a les 16.30 h amb una actuació de pallassos i repartiment de coca i xocolate per a tots. La regidora de Festes, Pepa Perles, va mostrar la seua alegria per l’èxit aconseguit “perquè ens temíem mal temps i no ha sigut així a més han vingut moltíssimes famílies amb els seus xiquets i xiquetes tots disfressats, estem contents d’haver triat el dissabte i este emplaçament per a celebrar el Carnestoltes”.
Per la seua banda, Miquel Zaragoza, va recordar que esta festa ha aconseguit incrementar la participació des que es va prendre la decisió d’organitzar-la el dissabte de Carnestoltes “de manera que els xicotets tenen un dia més de festa i els pares i mares aconseguixen amb més calma participar”. Així mateix, el lloc té una accessibilitat major, comentava el regidor, “ja que està ubicada al centre del nucli urbà mentres que l’anterior emplaçament al pàrquing del mercat ambulant quedava molt lluny i no estava resguardat per al possible mal temps”. 

Pin It on Pinterest