Select Page

El Pla Confiança de la Generalitat invertix més de 700.000€ en el finançament d’ambdós projectes


L’alcalde d’Altea, Andrés Ripoll i el secretari Autonòmic de la Conselleria d’Infraestructures i Transports, Victoriano Sánchez, han assistit este matí a l’inici de dos de les 16 obres que el Pla Confiança de la Generalitat Valenciana finança a Altea. La Consolidació del carrer la Tella i la reconstrucció del Camí de les Revoltes suposen una inversió de 337.211€ en el primer dels casos i de 440.800€ en el segon.
Durant la visita a les obres al carrer La Tella, l’alcalde d’Altea ha explicat que “es tracta d’un inici d’obres molt esperat perquè l’esmentat carrer és una via molt transitada i hi havia prou queixes veïnals, però volíem que s’escometera un projecte de reparació integral perquè les reparacions que s’anaven fent de l’asfaltat duraven molt poc”. Andrés Ripoll ha afegit, “és una satisfacció que s’inicien les obres perquè les infraestructures amb què comptarem seran adequades”.
A més, l’alcalde ha agraït la presència de Victoriano Sánchez en este inici d’obres i ha comentat, “amb la presència del Secretari Autonòmic demostra interés i fa que la relació entre institucions siga més fluida”.
Andrés Ripoll ha conclòs la seua intervenció desitjant que l’última de les actuacions que el Pla Confiança té pendent a Altea inicie el més prompte possible.
Ripoll ha estat acompanyat per un nombrós grup de representants de l’Equip de Govern entre els que es trobava la regidora d’Urbanisme, Verónica López i l’edil d’Infraestructures, Santiago Ronda, a més d’altres membres de la corporació Municipal, com és el cas del senador popular Miguel Ortiz.
Per la seua banda, el secretari Autonòmic ha recordat que la Generalitat destina al municipi d’Altea 4.772.275€ per a escometre les 16 actuacions sol•licitades pel consistori alteà, de les quals 9 van a càrrec de la Conselleria d’Infraestructures i Transports amb una inversió de més de tres milions d’euros; actuacions que majoritàriament ja han sigut executades.
“Hui estem iniciant dos obra importants per al municipi d’Altea perquè una d’elles correspon a un vial per on passen camions i calia prendre una solució definitiva per a l’arreglament del carrer”, ha apuntat Victoriano Sánchez. Sánchez ha puntualitzat que es va a fer un mur que subjecte el carrer i a partir d’ací es repararà i consolidarà el ferm i la vorera, així com es reubicaran els servicis que discorren pel talús de la ciutat esportiva.
Quant al camí de les Revoltes, el Secretari Autonòmic ha matisat que “es tracta d’un lliscament i perduda de base i paviment, per la qual cosa cal fer un condicionament definitiu a base d’un mur pilotat que assegure que no torne a passar el mateix”.
Segons les previsions de la Conselleria, estes obres s’executaran en un període

Pin It on Pinterest