Select Page

El regidor de Cultura, Miquel Zaragoza i el coordinador de l’activitat i historiador, Juanvi Martín han presentat “La Badia Imaginada”; un nou cicle cultural que congrega diverses manifestacions artístiques i històriques vinculades a la Badia d’Altea. Esta primera edició de “La Badia imaginada” tindrà lloc els dies 9, 10 i 13 de març i durant els mateixos es durà a terme la presentació del cicle, una ruta històrica pel raval mariner i sengles concerts de Camerata Numen i el grup local Asambra.
Durant la presentació de la iniciativa, el responsable municipal de Cultura ha agraït la col·laboració de Martín i de la Biblioteca Municipal, implicada en l’organització de l’esdeveniment; així com també ha donat les gràcies al convent Carmelita de l’Olla, escenari d’un dels concerts i a l’orquestra de cambra.
Miquel Zaragoza ha detallat el contingut del programa previst per als dies indicats, que donarà inici el dia 9 de març amb la presentació del cicle en la Casa de Cultura a les 20:30h.
El dijous dia 10, tindrà lloc el concert de Camerata Numen al convent Carmelita de l’Olla a les 20:00h. I el diumenge 13 de març, Juanvi Martín dirigirà la ruta històrica pel raval mariner, que partirà de la Casa de Cultura a les 10:30h. Després de la mateixa, a la pròpia Casa de Cultura, el grup Asambra interpretarà una sèrie de cançons tradicionals, al voltant de les 12:00h.


Amb estes activitats descrites per l’edil, Cultura pretén donar inici a un nou cicle musicocultural que amb el temps puga anar consolidant-se per a convertir-se en un referent cultural en la comarca; com així ho és ja la “Ruta de les Ermites” o “Música a Boqueta Nit”.
Per la seua banda, Juanvi Martín ha descrit l’activitat com “un atractiu més turístic, cultural i artístic per als alteans i visitants entorn de la Badia mil·lenària d’Altea i el que esta representa”. “Es van a dur a terme activitats de distinta índole en què es vaja reivindicant el paper que ha tingut la nostra badia en diferents facetes, històriques, llegendàries i artístiques entre altres, com per exemple la pintura, a través de les exposicions de la Fundació Schlotter i Palau Altea”.
“Durant estos dies es podrà disfrutar d’una sèrie d’atractius del poble que van més enllà del material i visible”, ha manifestat l’historiador alteà.


 

Pin It on Pinterest