Select Page

Les regidories d’Urbanisme i Educació han donat hui un pas més per a la construcció de la guarderia municipal obrint les pliques de les 7 empreses que han sol·licitat entrar a formar part del concurs per a l’adjudicació de les obres. La regidora d’Educació, Pepa Perles, ha donat a conéixer l’actuació municipal en este tema destacant que “Altea tindrà i no gràcies al PP una guarderia municipal amb totes les condicions de seguretat necessàries, hui mateix hem obert les pliques de nou i si no hi ha cap problema en breu s’iniciaran les obres però sempre que les condicions de seguretat siguen les màximes possibles i no hi haja cap problema per als xiquets”.
Perles s’ha referit a més a les recents crítiques dels populars relatives a esta temàtica pel retard en la seua execució remarcant “abans de parlar d’una cosa ens hem de preguntar per què no s’han iniciat les obres d’este projecte, és molt fàcil ara que arriben eleccions i la campanya, utilitzar un tema com este per a fer política, política barata a l’estil de Miguel Ortiz que ara, al final de legislatura apareix en el nostre poble com el gran salvador i tracten a l’oposició d’irresponsable i incompetent”. Respecte d’això del retard, la regidora ha tornat a dir “nosaltres, l’equip de govern, la regidora d’Urbanisme hem explicat els problemes en el desenvolupament del projecte de la guarderia en totes les comissions informatives on hi ha representants del PP”. En este sentit, la regidora d’Educació, ha continuat “per a nosaltres en este projecte ha primat la seguretat, clar que ens haguera agradat inaugurar-ho abans d’eleccions, el sr. Ortiz ho haguera fet a qualsevol preu, no obstant això, la seguretat del projecte i dels xiquets que són els que la utilitzaran i el fet que no ens costara ni un euro més d’allò que s’ha pressupostat, són els factors que ens han motivat en este tema i no els efectes electorals”.
Finalment, Perles ha criticat les paraules d’Ortiz quan es referix que el projecte cultural del PP “sumarà l’esforç de la Generalitat Valenciana, la Diputació d’Alacant i l’Ajuntament d’Altea, demostrant que les institucions governades pel PP treballaran conjuntament per a realitzar una aposta ferma i decidida per la cultura”. Perles les ha qualificat de falta d’ètica i de moralitat “quan des de les institucions populars s’ha denegat una gran quantitat d’ajudes i subvencions sol·licitades”.

Pin It on Pinterest