Select Page

Musicaltea 2011 s’inicia ja este divendres 4 de març a les 18 h amb el V Concurs d’Interpretació Musical, un cicle d’activitats musicals que s’organitza des del Conservatori Municipal Professional d’Altea. El regidor de Cultura, Miquel Zaragoza, ha explicat que este primer acte serà a Palau Altea i es retransmetrà en directe a través de la web http://www.ustream.tv/channel/conservatori-altea. Les activitats que són anuals, continuen el 12 de març amb el Concert de la Banda del Conservatori a benefici de l’Associació Integra i es durà a terme al Centre Cultural d’Altea la Vella a les 19h. A més, es realitzaran trobades de músics com el que està preparat per al 26 de març entre pianistes i que es desenvoluparà al propi Conservatori i el Centre Cultural d’Altea la Vella o el de l’1 d’abril entre percussionistes. Per als dies 1 i 2 d’abril s’ha organitzat un Masteclass de trompeta a càrrec del professor José Javier Pastor i per al 8 d’abril es realitzarà la Final A3 del Concurs d’Interpretació Musical entre els conservatoris de Dénia, Xabia i Altea retransmés igualment des de la mencionada web.
Zaragoza ha remarcat altres actes per al mes d’abril com les audicions de l’11 al 15 d’eixe mes o el fi de curs amb el Concert de l’Orquestra de Cambra del Conservatori al convent de l’Olla, a les 19.30h.

Pin It on Pinterest