Select Page

 
En la prova participaran 52 barcos pertanyents a les Classe Creuer RI i 8 barcos de la Classe Mini 6.50


La regata 200 Milles a 2 comptarà en la seua XXV edició amb la participació de 60 embarcacions en total després que el diumenge concloguera el termini oficial d’inscripcions. Del total de barcos inscrits, 52 navegaran en la classe Creuer RI i 8 en la classe Mini 6.50, disciplina que per primera vegada competirà en la regata. La presentació de la prova i les seues característiques es durà a terme dimecres que ve a les 11.00 hores en les instal·lacions del club alteà.
Així mateix, els responsables del CN Altea explicaran les bases i detallaran el recorregut d’esta regata, que compta amb el suport de la Real Federació Espanyola de Vela i amb la col·laboració de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana i l’Ajuntament d’Altea.
Les embarcacions participants en esta regata procedixen de diferents punts del litoral espanyol. Les tripulacions mostraran la seua destresa en la navegació durant els dies 4, 5 i 6 de març per a completar el recorregut, que discorrerà per aigües d’Altea, Eivissa i Formentera. Esta competició serà una de les proves puntuables per al Campionat d’Espanya A2 de classe Creuers RI, a més de ser el Campionat d’Espanya A2 en la classe Mini 6.50.
La regata 200 Milles A2 és una de les competicions més importants que es disputa dins del calendari esportiu de la classe A2 a nivell nacional. El Club Nàutic d’Altea celebra enguany el XXV aniversari d’esta prova esportiva, que es caracteritza per la duresa del seu recorregut i per l’alt nivell tècnic dels seus participants.
Les noves tecnologies permetran que l’espectador puga seguir constantment l’evolució de la prova. Els barcos aniran equipats amb un sistema de seguiment online es podran seguir a través de www.cnaltea.Com i el seu Facebook durant tot el recorregut. Està previst que l’eixida es puga viure en directe a través del programa de ràdio que presenta l’alteana Mamen Asencio en RNE, en horari de 12:00 a 13:00 hores.

Pin It on Pinterest