Select Page

Les regidories d’Educació i de Cultura convoquen per a este dissabte 5 de març la festa infantil de Carnestoltes. La celebració es durà a terme en l’avinguda de la Comunitat Valenciana a partir de les 16.30h. El regidor de Cultura, Miquel Zaragoza, ha volgut recordar la decisió d’ubicar esta festa en el mencionat carrer “molt més accessible per a tots els xiquets i els seus pares, molt més resguardada en el cas de possible pluges com va passar l’any passat, i que ha tingut molta més repercussió entre les famílies per estos factors, per això crec que el Carnestoltes s’ha revitalitzat amb el canvi d’ubicació ja que abans es duia a terme a la plaça del Mercat ambulant”. Per la seua banda, la regidora d’Educació, Pepa Perles, ha aclarit el motiu pel qual s’ha emplaçat la festa al dissabte en lloc del divendres tal com es feia amb anterioritat “és una decisió que es va prendre en un Consell Escolar ja que la festa de Carnestoltes coincidia amb la que se celebra en els col·legis el divendres i es va pensar en la possibilitat de permetre que es creara un altre dia de festa, de carnestoltes, al passar-ho al dissabte”.
Per a la data prevista, es té preparat un espectacle infantil amb música i animació a més que s’oferirà xocolate i dolços per als assistents.

Pin It on Pinterest