Select Page

La Unió Esportiva Altea i el Club Esportiu Vila Blanca han firmat sengles convenis de col•laboració amb l’Ajuntament d’Altea per un valor conjunt de 121.500€. “Com ha explicat l’edil de Joventut i Esports, Eloy Hidalgo, les quantitats que es concedixen enguany són 54.000€ per al Club de Futbol UD Altea i de 67.500€ per al Club Esportiu de Handbol. Açò suposa una reducció per a ambdós clubs d’un 10% respecte a les ajudes concedides l’any passat, però els clubs també volen ser partícips de la situació per la qual estem travessant tots i col•laborar en la mesura que siga possible amb el benestar financer de l’ajuntament”.
Eloy Hidalgo ha fet un agraïment públic als dos clubs “per la seua contribució al benestar financer del consistori i en el terreny esportiu per la labor que fan al llarg de tot l’any ja que sense els clubs no seria possible l’esport a Altea i estos dos agrupacions esportives són bons exponents. Fan una labor amb els xiquets i xiquetes fonamental per a este Equip de Govern. No sols tenen els xiquets ocupats, sinó que fomenten els valors intrínsecs que aporta l’esport, impulsen hàbits de vida saludable i promouen unes pràctiques esportives que qui sap si en el futur a algú li poden servir com a eixida professional”.
Per a concloure, l’edil responsable d’àrea ha estés l’agraïment als pares i mares que, també formen part dels clubs i ha desitjat èxit per als equips d’ambdós institucions.
A més dels 121.500€ de col•laboració econòmica que contemplen els convenis firmats, estos clubs, igual que totes les entitats esportives del municipi, comptaran amb finançament municipal per als autobusos que utilitzen en els seus desplaçaments cada un dels equips. De la mateixa manera, l’àrea de Joventut i Esports facilita els equipaments dels esportistes alteans.
Per la seua banda, l’alcalde també ha tingut paraules d’agraïment per als presidents d’ambdós entitats i les seues juntes directives per “l’esforç tan important que estan realitzant per a mantindre els equips en la categoria en què es troben, amb els resultats que estan obtenint i amb la il•lusió que ho estan fent perquè això dóna vida als xiquets i xiquetes que pertanyen a les escoles municipals”. Al que Andrés Ripoll ha afegit, “amb esta aportació de l’Ajuntament el que pretenem és fer eixa labor el més fàcil possible, dins de la dificultat existent. Vull agrair també que se sumen a eixe esforç que tots hem de fer per a salvar les circumstàncies actuals”.
Des del Club Esportiu Vila Blanca, el seu president, Toni Fuster ha donat les gràcies a l’Ajuntament i regidor d’Esports “perquè sense la seua ajuda nosaltres no podríem fer res. Estem en una època roïna, de moltes crisis i el treball que duem a terme amb tants xiquets val molt i la veritat és que la seua col•laboració en diners, autobusos i equipaments suposa una gran ajuda per al Club, gràcies a la qual podem subsistir”.
Respecte a la temporada esportiva, Fuster ha qualificat l’any com “molt bonic perquè tenim el primer equip que funciona molt bé i també comptem amb equips femenins que ens donen molta il•lusió.
Finalment ha pres la paraula Vicente Ivars, president de la UD Altea, qui ha reiterat els agraïments al consistori i també ha tingut paraules de gratitud per a altres patrocinadors. “Gràcies a esta ajuda de l’Ajuntament, la col•laboració dels patrocinadors i el treball de la Junta Directiva, els jugadors de la UD Altea són els únics de la comarca que cobren al dia”. Per a concloure el president de la UD Altea ha desitjat bons resultats per als equips juvenils ha acabat la seua intervenció donant les gràcies als pares dels xiquets que formen part del Club per l’esforç que realitzen.

Pin It on Pinterest