Select Page

Els alcaldes d’Alfàs del Pi, Benidorm i Altea han firmat este matí el conveni marc de col•laboració per a optimitzar recursos en matèria cultural, turística, esportiva i social. L’objectiu d’estos tres municipis de la Marina Baixa és unir esforços en diverses matèries per a aconseguir millors resultats en estes matèries.
Vicente Arques, Agustín Navarro i Andrés Ripoll han rubricat este conveni marc per a la realització conjunta d’activitats culturals, esportives, turístiques, medi ambientals, etc, que a més redundarà a fomentar la col•laboració en el desenvolupament, planificació, conservació i gestió dels recursos i activitats municipals.
Igualment, este acord promourà convenis específics entre els tres municipis, a més de subscriure qualsevol activitat que redunde en benefici mutu.
Després de la firma del conveni marc, el primer edil d’Alfàs del Pi, Vicente Arques, ha incidit en el concepte de desenvolupar este acord tenint en compte les peculiaritats dels tres municipis, però sempre amb l’objectiu d’optimitzar els recursos disponibles.
Per la seua banda, l’alcalde de Benidorm, Agustín Navarro, ha invitat que se sumen a este acord la resta d’ajuntaments de la comarca amb l’objectiu que les polítiques que es desenvolupen en este sentit puguen estar consensuades.
Finalment, l’alcalde d’Altea, Andrés Ripoll, ha destacat que en breu es concretaran les accions a desenvolupar i que es treballarà a desenvolupar paquets d’activitats que es puguen oferir tant a nivell nacional com internacional.

Pin It on Pinterest