Select Page

 
El subdirector de zona, Antonio Rodríguez, va remarcar la qualitat artística del jove fotògraf


Representants i directors de quasi totes les delegacions CAM en la comarca de la Marina Baixa van estar presents ahir en la inauguració de l’exposició de Joan Alvado. Esta mostra està patrocinada per l’entitat bancària i va comptar amb les paraules inaugurals del subdirector de zona, Antonio Rodríguez. Este va destacar la professionalitat i la qualitat de les imatges d’Alvado i l’especial calidesa humana de son pare, Miguel Alvado, director de la delegació a Altea de CAM. El regidor de Cultura, Miquel Zaragoza, també va aprofitar l’ocasió per a explicar a tots els presents el contingut de la mostra centrada en el desallotjament d’un barri cèntric a Istanbul, Sulukule, “amb excel•lents imatges d’un dels enclavaments gitanos més antics”. El jove fotògraf, va mostrar la seua satisfacció pel públic convocat i va donar a conéixer detalls del projecte fotogràfic que ho va desenvolupar al llarg de mes de tres anys.
D’esta manera, més d’un centenar de persones es van reunir a Palau Altea per a observar esta nova mostra que romandrà a la sala central expositiva del centre fins al 16 de març.

Pin It on Pinterest