Select Page

El pintor alteà Tachi hi ha donat una de les seues obres, el quadre homenatge al poeta Miguel Hernández, a la regidoria de Cultura. El regidor delegat, Miquel Zaragoza, ha agraït la donació i ha anunciat que esta obra estarà exposada a la Biblioteca Municipal.


D’altra banda, l’actual exposició que roman en la mencionada biblioteca de la ONG Médicos Mundi amb el títol “Erati, hui és vida: la vida en l’entorn del projecte Erati” ha rebut molta assistència de públic. “Estic satisfet –comenta Zaragoza- de l’enorme acollida de l’exposició que actualment es pot visitar a la Biblioteca, és important poder comptar amb manifestacions d’alt nivell en un centre públic que és visitat diàriament per tot tipus de gent i ningú roman impassible davant de les imatges d’Erati”.
“Amb açò es consolida –continua el regidor- l’objectiu de portar a la Biblioteca este tipus de manifestacions i mostres socials i prova d’això és les sol·licituds de col·lectius i de ONG’S que volen donar-se a conéixer d’esta manera” al que indica “aconseguim que la Biblioteca augmente així la seua labor de difusió d’informació mostrant realitats socials que han de ser conegudes per tots”.

Pin It on Pinterest