Select Page

L’alcalde d’Altea, Andrés Ripoll, ha firmat un any més el conveni de col·laboració amb el centre Doble Amor amb la finalitat de recolzar els gastos de transport dels jóvens alteans que assistixen al dit centre. La subvenció ascendix a 9.000 euros amb l’objectiu tal com ha anunciat Ripoll “de tindre present que hi ha persones d’Altea que estan beneficiant-se d’este servici” destacant a més “la immensa labor que s’està desenvolupant des del Centre i a la que Altea ha mostrat sempre el seu suport, eixa col·laboració l’hem estat mantenint en tots estos anys de govern i volem a més ampliar-ho un poc més en el sentit de potenciar el benefici mutu perquè cal donar a conéixer el treball que es realitza i aconseguir que les empreses puguen aprofitar-se de tot eixe esforç de formació i especialització dels jóvens i que aconseguisquen tindre un lloc de treball”. El president de l’Associació Doble Amor, Casimiro Vila, recorda les enormes necessitats que té el Centre “comptem amb un pressupost per a enguany de 100.000 euros per a transport dels municipis de Callosa, Alfàs, La Nucia, La Vila Joiosa, Benidorm i Altea i tenim un finançament del 50% del gasto que suposa els tallers ocupacionals procedent de la Generalitat encara així les necessitats són moltes”.
El centre Doble Amor acull a 45 jóvens discapacitats intel·lectuals de Benidorm i de tota la comarca. “A través d’este conveni -ha remarcat la regidora de Benestar Social- ajudem a poder sufragar els gastos de transport ja que tots estos jóvens han d’accedir al centre a través de vehicles adaptats de la pròpia Associació i d’esta manera a més ajudem a les persones del municipi d’Altea a arribar al centre per a realitzar la gran quantitat de tallers que allí es duen a terme com ara habilitats socials, creació d’estores, marqueteria, etc. És una manera que el seu benestar social millore i es puga aconseguir també una ocupació per a la inserció laboral”.

Pin It on Pinterest