Select Page

Després de realitzar els tràmits per a obtindre la llicència nacional, europea i internacional; ANNA GIMENO confirma la seua presència a ÀUSTRIA per a participar en el Campionat del món Absolut de Press Banca. Dita prova tindrà lloc durant l’última setmana de maig en la localitat de Sölden, en la regió del Tirol (Alps austríacs).
Actualment, Anna Gimeno, és la quinta classificada del món a l’haver aconseguit a TEXAS (USA) este meritori lloc. Gràcies al patrocini de l’Ajuntament d’Altea i de Caixaltea porta 10 anys competint en proves internacionals. En total, 4 Campionats d’Europa i este serà el seu 5t Campionat del món. Des dels dèsset anys ha representat a Espanya i Altea per: França, Noruega, Dinamarca, República Txeca, Luxemburg, Estats Units i ara a Àustria. Campiona d’Espanya des del 2002 al 2010 en diferents modalitats: Powerlifting, Press Banca, Màxims i en Força i Resistència. Actualment posseïx 29 rècords d’Espanya vigents. Cal destacar els obtinguts en la temporada 2010: 41 repeticions seguides amb 50 Kg., i els màxims de 145Kg. en assentadeta i 112.5 Kg. en Press Banca. Tot això gràcies al seu entrenador, Juan Hernández i a l’ajuda del seu equip el “ALTEA POWER HERNANDEZ” (actual campió d’Espanya). La temporada, a més del Campionat del món, s’inicia a final de febrer a Lleida amb el Campionat d’Espanya i el 23 d’abril, a l’Alfàs del Pi, amb la Copa d’Espanya de Repeticions. El seu objectiu és tornar a estar classificada entre les 10 millors del món, aconseguir alçar els 115 Kg. en banca i poder compaginar el seu treball amb els entrenaments i assistir al màxim de competicions.

Pin It on Pinterest