Select Page

  Mikel Erentxun i l’Orquestra de Cambra de París completen l’oferta musical


La nova programació de Palau Altea ha apostat per la varietat de l’oferta sense deixar de costat la qualitat dels espectacles. Així ho ha confirmat el regidor de Cultura, Miquel Zaragoza, al presentar l’arribada del musical “Chicago” (21 al 25 d’abril) i de l’òpera “Aída” (30 de març). Grans espectacles amb molts actors per a un excel·lent escenari com és el de Palau Altea i per a satisfer tots els gustos musicals. Amb eixa pretensió, s’afig el concert de Mikel Erentxun (30 d’abril) i el de l’Orquestra de Cambra de París (26 de febrer).
Tant el regidor com la directora de l’auditori alteà, Alicia Garijo, han destacat l’actuació de Sergi Buka (2 d’abril), “un il·lusionista que va representar a Espanya en l’Expo de Xangai i que mostra la màgia d’una manera distinta, no habitual” afegint un altre dels plats forts com és “la representació de La Traviata en dansa per la companyia d’Iñaki Urlezaga (13 de maig), un muntatge amb més de 50 artistes en l’escenari” puntualitza Garijo.
El teatre incorpora obres com “Tibidabo” (12 de febrer) amb tres actrius conegudes María Maroto, Cristina Fernández i Alejandra Sol; continua amb “Una jornada particular” (12 d’abril), la història popularment coneguda a través de Marcello Mastroniani i Sofía Loren i es finalitza amb “Amar en tiempos revueltos” (27 de maig), adaptació a teatre de la sèrie televisiva àmpliament coneguda amb els actors i actrius que figuren en la mateixa.
El cicle de Teatre familiar compta amb obres com la de la companyia La Baldufa, amb l’espectacle “Cirque déjà vu” (11 de febrer), premi de la fira de teatre per a xiquets i xiquetes FETEN a la millor interpretació masculina 2010, i “Atles” (29 d’abril), obra que versa sobre la immigració vist per tres xiquets que compartixen pupitre.
Quant a les exposicions, es podrà conéixer l’obra de l’alteà Joan Alvado, el concurs organitzat per Caixaltea o l’homenatge a Just Quadrado, entre altres. Es donarà també cabuda a espectacles organitzats per altres col·lectius i associacions, com a Pla i Revés amb la Passió, comissions de festes o la campanya escolar de teatre infantil.


Més informació en www.palaualtea.Com

Pin It on Pinterest