Select Page

Diumenge passat 23 de gener tenia lloc la XXII Mitja Marató Internacional, Vila de Santa Pola, en la que van participar 8.200 atletes. L’aportació del Club d’Atletisme d’Altea va ser de 35 corredors, dels quals el millor posicionat va ser Guillermo Díaz amb un temps d’1 hora i 25 minuts, quasi dos minuts menys que en la passada edició, en la que va fer els quasi 22 quilòmetres de recorregut en 26 minuts i 54 segons.
A diferència d’edicions anteriors, en les que els participants es desplaçaven per compte propi, en esta ocasió els participants es van traslladar fins a Santa Pola en un autobús finançat per l’àrea de Joventut i Esports l’eixida del qual va tindre lloc a les 07:30h. La Mitja Marató va donar inici a les 10:30h i al concloure esta els integrants del club alteà es reunien en un dinar de germandat que van celebrar a Altea.
Recordem que esta prova és una de les sis millors Mitges Maratons Internacionals d’Europa, d’ací el seu elevat nombre de corredors inscrits.
Quant a l’activitat dels corredors del Club, diumenge que ve 30 de gener participaran en La Mitja Marató de Pego i el dia 13 de febrer en La Mitja Marató d’Orihuela.

Pin It on Pinterest