Select Page

En el segon dia de la Fira de Turisme, Fitur, Altea representada per l’alcalde, Andrés Ripoll i el regidor de Turisme, Miquel Zaragoza, han acollit l’arribada de polítics nacionals i de la Comunitat Valenciana com Leire Pajín, ministra de Sanitat, i el President dels socialistes valencians, Jorge Alarte. L’estand de


Altea forma part com és habitual del Patronat Provincial de Turisme Costa Blanca liderat per Gema Amor.


En esta ocasió, Altea se situa junt amb altres municipis l’oferta turística del qual se centra principalment en la cultura com és el cas d’Orihuela. Igual que els polítics mencionats, el president de la Generalitat, Francisco Camps, ha visitat els estands, igual com ho han fet altres representants de diferents estaments públics, Carmen Alborch, José Joaquín Ripoll, etc.


Esta vesprada a les 18 h Altea presentarà a Fitur la seua oferta cultural que té com a protagonista l’Insoundfestival. Josep Vicent acompanyarà l’alcalde i al regidor a la sala de premsa del Patronat per a donar a conéixer este festival d’avantguardes.


Demà a les 10.30h serà el moment de presentar Enoaltea, un projecte de promoció de la gastronomia que desitja potenciar els productes autòctons alteans .


 

Pin It on Pinterest