Select Page

Este dijous 20 de gener s’inaugurarà a Palau Altea l’exposició del III Concurs Art Jove de Pintura i Escultura, que ha organitzat l’agrupació Jove´s Marina Baixa. L’exposició ha sigut itinerant fins al moment i que es va iniciar el 4 de3octubre a Benidorm, ha recorregut tots els municipis que componen Jove´s Marina Baixa fins a arribar a Altea on es clausurarà i on es farà entrega dels premis.
El dia 7 de febrer es reunirà el jurat a les 19.00h , que estarà compost per experts en el món de l’art. Cada municipi portarà a un membre del jurat triat per les regidories de Joventut, els que deliberaran i triaran les persones premiades. El dia 10 de febrer a les 19:00h es clausurarà l’exposició on s’avisaran a tots les participants per a fer la lectura de la resolució del jurat així com l’entrega dels premis.
Els premis són:
PREMI DE PINTURA 1000€
PREMI ESCULTURA 1000€
PREMI ESPECIAL, A LA MILLOR OBRA REALITZADA PER MENORS DE 18 ANYS (1 NOTEBOOK)


Les obres premiades passaran a ser propietat de JMB, quedant com a depositari l’Ajuntament on es van presentar. Les obres no premiades hauran de ser retirades dins de les dos setmanes posteriors a l’última exposició. Una vegada finalitzat el termini, JMB quedarà com a propietari de les mateixes.



 

Pin It on Pinterest