Select Page

Miquel Zaragoza dóna a conéixer l’oferta alteana que Turisme presentarà a IFEMA del 19 al 23 de gener


A falta de dos dies perquè tinga lloc la inauguració de FITUR, el regidor de Turisme, Miquel Zaragoza, acompanyat per la tècnica d’àrea, ha donat a conéixer quines seran les bondats del municipi que es promocionaran en els pròxims dies en una de les principals fires turístiques del país. La música, de la mà del festival Insound i la gastronomia amb el projecte Enoaltea seran dos de les apostes alteanes que els visitants de FITUR podran conéixer.
D’Insoundfestival, Zaragoza ha avançat que serà un festival de música que tindrà lloc a Palau Altea durant els mesos d’agost i setembre; així com ha recordat que “el pròxim mes d’agost el Centre d’Arts complirà 10 anys i hem triat un festival d’avantguarda dirigit pel músic i compositor Josep Vicent que pretén convertir-se en referent del turisme cultural de la Costa Blanca per a celebrar l’aniversari”. L’edil de Turisme que al seu torn ho és també el responsable de Cultura, ha concretat que en el festival “la música clàssica, contemporània, electrònica i popular es vertebraran entorn del minimalisme”.
A més, el regidor de Turisme ha explicat un dels motius que ha portat a l’Ajuntament a optar per este tipus d’activitat cultura indicant, “pretenem ara, més que mai reactivar el comerç i potenciar l’economia local programant un festival d’avantguarda i triant un artista de prestigi, reconegut internacionalment i que sempre sorprén amb les seues incessants investigacions musicals i de noves tecnologies com és Joseph Vicent”.
“Amb este projecte, Altea pretén reforçar més si és possible les activitats d’oci en la localitat, no obstant això, la localitat no deixa de tindre altres aspectes que són sempre reclams importants per al turisme com ho és la gastronomia. D’ací la creació d’un altre projecte com és Enoaltea que també es presentarà en FITUR i que té com a objectiu potenciar els productes locals”, ha continuat explicant Zaragoza, responsable municipal de Turisme.
“Gastronomia i cultura de la mà per a esta nova edició de FITUR, on Altea a més oferta altres possibilitats, com són un recorregut pel seu nucli antic, els esports nàutics, el senderisme, les festes, la Ruta dels ermites, Música a Boqueta Nit, la Mostra d’Artesanía, entre altres”, ha conclòs Miquel Zaragoza.
Entre el material promocional que l’Ajuntament d’Altea portarà a Fitur es troben fullets, tríptics, postllis, i objectes de merchandising com a bolígrafs, marca-pàgines, gorres, etc.

Pin It on Pinterest