Select Page

La regidora d’Urbanisme compartix les xarrades amb els alumnes matriculatsEn el Centre Social d’Altea s’han dut a terme hui dos de les conferències que formen part del màster sobre Direcció i Planificació Turística que s’impartix a la Universitat de València. Els alumnes i les alumnes matriculades han pogut conéixer de primera mà els projectes que s’estan desenvolupant als departaments d’Urbanisme i Turisme municipals relatius a la creació del Corredor Verd i Etnoaltea. La regidora d’Urbanisme, Verónica López, hi ha disposat tot el que és necessari perquè es desenvolupen estes conferències en la localitat.
En el seu discurs de benvinguda ha destacat la importància d’este projecte que relaciona turisme amb territori com és el Corredor Verd “una aposta que hem volgut fer a Altea marcant les línies de l’estratègia territorial i avançant-nos al que marca la Generalitat aprofitant els projectes que es deuen dur a terme des del Pla PIP, pensem que seria molt interessant enllaçar tot el nostre terme en distintes fases de què estem iniciant la primera”.
En definitiva es tracta “d’un projecte que puga servir tant d’atractiu turístic per als nostres visitants com un mitjà de preservació de la naturalesa que el boom de la construcció ens ha permés mantindre
-ha definit la regidora- per a poder-ho enfocar des de la perspectiva turística al mateix temps que generem una zona relaxada per als nostres veïns”.
Després de la conferència relativa a este Corredor Verd desenvolupada per la redactora del projecte, Rosario Berjón, s’ha iniciat una altra xarrada sobre Etnoaltea a càrrec de Paco Santonja.

Pin It on Pinterest