Select Page

El regidor de Turisme, Miquel Zaragoza, ha efectuat hui el sorteig d’una nit d’hotel per a dos persones en el Cap Negret i en el Tossal d’Altea. A més, s’han sortejat tres entrades dobles per al concert d’Any Nou a Palau Altea. El sorteig prové de les persones que es van apuntar al llarg del cap de setmana de Tots els Sants a la Fira de Cocentaina on l’Ajuntament d’Altea tenia un estand promocional. Miquel Zaragoza ha destacat la importància de l’assistència a esta Fira “en la que van passar unes 3.000 persones pel nostre estand reclamant sobretot les rutes senderistes, una guia de busseig que tenim publicada i informació general sobre hotels. La nostra intenció ha sigut des d’un principi donar a conéixer l’oferta de cap de setmana i pense que este objectiu s’ha complit amb èxit”. Així mateix, els interessats segons el regidor, han sol·licitat informació sobre les rutes guiades pel municipi que s’inclouen en l’edició “Una Volta per l’art i la història”.


Els guanyadors son:
Hotel Cap Negret
Ganadora
Nombre : Yolanda Pérez García
Población : Atzeneta d’Albaida
1º Reserva
Nombre : Jesus Alguacil
Población : Altea
2º Reserva
Nombre : Paqui Torres Méndez
Población : Torres de Cohllen ( Murcia)
Hotel Tossal d’Altea
Ganador
Nombre : Miguel A. Melero
Población : Sueca
1º Reserva:
Nombre : Antonio Vte. Montiel
Poblacion: Bolulla
2º Reserva :
Nombre : Mª Carmen Canto
Poblacion : Alcoy
Entradas para 2 personas en el Concierto de Año Nuevo
1ª Ganadora : Adalia Ramón
Poblacion: Lloc Nou Denferolet
2ª Ganador : Félix Llorens Pérez
Poblacion : Altea
3º Ganadora : Aranza Segura Pérez
Poblacion: Alcoy
1º Reserva
Nombre : Charo Jiménez  Aranda
Poblacion : Castalla
2º Reserva
Nombre : Felipe Iser Bru
Poblacion : Elche
3º Reserva
Nombre : Mª Mercedes Copovi
Poblacion : Carcaixent


 

Pin It on Pinterest