Select Page

L’alcalde d’Altea, Andrés Ripoll, ha firmat un conveni de col·laboració amb el centre Doble Amor amb la finalitat de recolzar els gastos de transport dels jóvens alteans que assistixen al dit centre. La subvenció ascendix a 9.000 euros amb l’objectiu tal com ha anunciat Ripoll “de tindre present que hi ha persones d’Altea que estan beneficiant-se d’este servici” destacant a més “la immensa labor que s’està desenvolupant des del centre i els distints tallers que realitzen”.
Tant l’alcalde com la regidora de Benestar Social, Gemma Córcoles, s’han traslladat fins a les dependències del centre per a firmar el conveni i conéixer de prop les instal·lacions i els servicis. Córcoles per la seua banda ha reconegut que “esta ajuda arriba amb molta alegria ja que des de l’Associació Doble Amor s’està fent un esforç molt gran a recolzar i sostindre tot el treball que desenvolupant normalment”
El centre Doble Amor acull a 45 jóvens discapacitats intel·lectuals de Benidorm i de tota la comarca. “A través d’este conveni -ha remarcat la regidora- ajudem a poder sufragar els gastos de transport ja que tots estos jóvens han d’accedir al centre a través de vehicles adaptats de la pròpia Associació i d’esta manera a més ajudem a les persones del municipi d’Altea a arribar al centre per a realitzar la gran quantitat de tallers que allí es duen a terme com ara habilitats socials, creació d’estores, marqueteria, etc. És una manera que el seu benestar social millore i es puga aconseguir també una ocupació per a la inserció laboral”.


 

Pin It on Pinterest