Select Page

La VI Fira del Tracte tindrà lloc enguany els dies 6 i 7 de novembre en el pàrquing del mercat ambulant. Miquel Zaragoza, des de Comerç, Santiago Ronda d’Infraestructures, Antonio Jiménez i Lorenzo Quesada de l’Associació Amics del Cavall, han presentat la nova programació d’esta sexta edició. “Vull recordar l’èxit que vam tindre l’any passat-comenta Zaragoza- quan van ser més de 4.000 persones les que es van acostar fins a la fira i sobretot el gran nombre de gent que no va voler perdre’s el “arròs amb fesols” que tots els anys prepara l’Associació del Càncer d’Altea”. El regidor de Comerç ha anunciat que es reprenen enguany els cants típics de l’horta quan es realitza la batuda, coneguts com a cançons d’escassa. “En 2008 iniciem este tipus de càntics amb Juanvi Martín que no obstant això, no vam poder continuar en 2009 i que a causa del gran nombre de peticions es torna a programar en esta edició”. Tot açò s’unix a l’exhibició d’una gran diversitat d’animals com ara ponis, porcs, gallines, aus, corders, cabrits, cavalls, etc.


 La programació que ha preparat l’Associació del Cavall s’inicia el dissabte 6 amb la inauguració oficial a les 11 del matí per a passar a l’exhibició de salts de cavalls a les 12h i Domadura d’Alta Escola a les 17. Per al diumenge 7 està preparada una exhibició de batuda a les 11h que serà el moment en què es canten les cançons d’escassa i a les 16 h hi haurà exhibició de Domadura Lliure. El menjar que prepara l’Associació del Càncer d’Altea serà el dissabte 6 amb el popular “arròs amb fesols”.

Pin It on Pinterest