Select Page

Este matí, els representants de Creu Roja i del consistori, encapçalades per l’alcalde, s’han congregat en les noves instal·lacions que a partir d’ara disfrutarà la Creu Roja d’Altea en el carrer Síndic de Greuges -junt amb el CEAM i Centre Social- gràcies a una cessió municipal. Durant la trobada, el president de Creu Roja Altea, Miguel Orozco Serrat, ha agraït la cessió, alhora que ha reivindicat la necessitat que l’ ONG tenia d’una seu que possibilite la millora en la prestació dels servicis.


“És un honor per a mi l’estar rebent hui este local que tant de temps fa que necessitem i que per fi ha arribat”, ha declarat el president de l’assemblea local. “Des d’ara d’ara en avant podrem oferir un servici més còmode i espere que continuem funcionant i recolzant a la gent, que és la nostra principal tasca”, ha afegit Miguel Orozco; qui ha anunciat que en breu es durà a terme la inauguració de les esmentades infraestructures, una vegada s’haja dotat al local dels mitjans necessaris.


A més del president de Creu Roja Altea, l’ ONG ha estat representada en la cita per la Junta Provincial a través de la seua vicepresidenta, Toñi Sebastiá, qui ha felicitat la població alteana, a l’Ajuntament i a la Junta Local, per les noves instal·lacions que a partir d’ara tindrà a Altea la Creu Roja. “Este local significarà una nova etapa per a l’Assemblea Local de Creu Roja perquè farà realitat més el lema de Creu Roja d’estar cada vegada més prop de la persones”, ha apuntat la vicepresidenta, qui ha volgut destacar la bona ubicació del local, qualificant-la de “magnífica perquè en el parc que hi ha a les portes de les instal·lacions podem realitzar multitud d’activitats per a fer-nos sentir en el carrer”.


Quant als projectes de Creu Roja a Altea, la representant provincial ha enumerat diversos d’ells, com per exemple els de salvament marítim o els d’atenció social, però ha volgut destacar l’interés que els voluntaris alteans presenten davant de projectes mitjà ambientals, com el d’afavorir l’estalvi domèstic d’aigua. Toñi Sebastiá ha conclòs la seua intervenció agraint a un grup de voluntaris alteans la seua lluita per mantindre oberta la seu de Creu Roja a Altea.


Des de Benestar Social, Gemma Córcoles ha volgut deixar constància que “des que governa l’actual equip, hem volgut que totes les associacions que treballen per i per als ciutadans d’Altea tinguen visibilitat en el municipi i totes les accions que facen siguen adequades; en este sentit, vam proposar que el taller de pintura que tenia Creu Roja en les antigues instal·lacions poguera impartir-ho al CEAM, que és accessible i també vam cedir a Creu Roja la furgoneta que Caixa Múrcia va donar a l’Ajuntament, a més d’una subvenció que hem repetit enguany”.


Gemma Córcoles ha tingut paraules d’agraïment a l’anterior president de Creu Roja a Altea, Alfredo Martínez, “pel seu treball al capdavant de l’ ONG durant molts anys, ja que sense el seu treball l’obertura de la nova seu no haguera sigut possible”. Recordem que Miguel Orozco el va prendre el testimoni a Martínez fa tan sols una miqueta més d’un mes.


Per la seua banda, l’alcalde, Andrés Ripoll ha manifestat satisfacció per presentar la nova ubicació de Creu Roja a Altea. “La Creu Roja a Altea té una llarga història de 25 anys, durant els quals ha treballat molt i fet moltes coses en la localitat i en este moment el que fem és reubicar-la en un lloc molt més pròxim al ciutadà i que oferix més possibilitats per a arribar fins a ell”; ha explicat Ripoll.


Andrés Ripoll ha llançat una felicitació general per la nova ubicació perquè “així el voluntariat treballarà de forma més còmoda i tots els ciutadans tindran més possibilitat de participar de totes les activitats que organitza Creu Roja”.

Pin It on Pinterest